Avengers: Power the Night komt terug in Disneyland in september

Avengers-Power-the-Night-drone-show

Ik baalde als een stekker dat ik de Avengers: Power the Night drone show niet heb kunnen bekijken in Disneyland Parijs, simpelweg omdat een bezoek in die periode niet mogelijk was (de show draaide tot 8 mei 2023). Disneyland Parijs heeft echter aangekondigd dat de met drones gevulde nachtshow terugkeert! Het werd al eerder dagelijks uitgevoerd op de Tower of Terror tijdens sluitingstijd van het park in het Walt Disney Studios Park. Nu heeft Disney gedeeld dat de tweede run zal duren van 1 september 2023 tot 5 november 2023. Yes, ik krijg nog een kans!

500 drones in de lucht

Avengers: Power the Night toont levendige projectiemapping in een comic stijl, begeleid door meeslepende muziek,geluidseffecten, verbluffend vuurwerk en een indrukwekkende vloot van maximaal 500 drones. Volgens Disney is deze ongekende combinatie van elementen nog nooit eerder gezien in een Disney Park. 

De perfecte afsluiting in het Walt Disney Studios Park

Hoewel de show relatief kort duurt, ongeveer 9 minuten, biedt het parkbezoekers een spektaculair avond spektakel in het Walt Disney Studios Park. Het dient als de perfecte afsluiting van een dag doorgebracht in het studiopark, vooral voor toegewijde Marvelfans die ongetwijfeld enthousiast zullen zijn. Voortbouwend op de Avengers Campus-verhaallijn, bevat Avengers: Power the Night de aanwezigheid van  Artificial Intelligence F.R.I.D.A.Y, die wordt geprojecteerd op de Tower of Terror.

Kijk dan naar dat plaatje hierboven. Dit wil je toch in je leven? Ik als Marvelfan in elk geval wel. Wie heeft de Avengers: Power the Night show gezien? Wat vond je ervan? Laat het me weten in de reacties!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *