D23 komt naar Disneyland Parijs voor een  30th Celebration event

D23-disneyland-parijs-30-jarig-bestaan-

Toen ik hoorde dat D23, de officiële internationale Disney fanclub, voor de allereerste keer Gold-leden de kans geven om aanwezig te zijn bij een uniek evenement in Disneyland Parijs om de 30th Celebrations Grand Finale te vieren, was ik meteen enthousiast. Ik was dan nog geen D23 lid, laat staan Gold Member, maar dat had ik er zeker voor over om te worden. Bovendien heb ik het 30-jarig jubileum van Disneyland nog niet gevierd en zijn er onderdelen in dit event die nieuw voor mij zijn zoals de Avengers Campus, de drone-lichtshow bij het kasteel en de Avengers: Power the Night droneshow. Ook zag ik dat er twee fantastische rondleidingen op het programma staan! De reden dat ik echter niet kan gaan is omdat ik 12 april al iets gepland heb. Maar ja, gezien dit evenement de dag van ticketverkoop al uitverkocht raakte, kan ik het idee dus meteen loslaten. Toch wil ik in dit artikel eens kijken naar wat voor leuks D23 zoal gepland had voor dit event!

Wat is de Disneyland Parij 30th Celebrations Grand Finale Celebration?

Op 12 en 13 april worden D23 Gold-leden uitgenodigd in Disneyland Parijs en ervaren ze speciale dinermogelijkheden, een kijkje achter de schermen van het park, een kijkje in het nieuwste entertainment en maken ze deel uit van exclusieve rondleidingen door Walt Disney Imagineering (WDI ). Het betreft een tweedaags avontuur ter ere van de Grand Finale van het 30-jarig jubileum van het resort, met de unieke iconische attracties, shows, hotels, en andere verrassingen voor een unieke Disneyland Parijs-ervaring. Ticket kosten de Gold-leden tickets kosten 590 dollar plus administratiekosten.

EVENEMENT DETAILS

 • Parktoegang voor zowel Disneyland Parijs als Walt Disney Studios Park op 12 april en 13 april 2023
 • Disney Premier Access voor attracties in Disneyland Parijs en Walt Disney Studios Park op 12 april en 13 april 2023
 • Twee gehoste eetgelegenheden in het park
 • Twee exclusieve door Walt Disney Imagineering georganiseerde rondleidingen in het park van Avengers Campus en Ratatouille: The Adventure
 • Gereserveerde bezichtiging voor Disney D-Light, Disney Dreams! en parade
 • Gereserveerde zitplaatsen voor een selectie van theatervoorstellingen
 • Privé-evenement op de avond van 12 april, compleet met eten en drinken
 • Exclusieve evenementreferentie
 • Souvenir cadeau
 • Betoverende verrassingen!


Aanvullende informatie, waaronder meer over locaties, tijden en hotelaanbiedingen met korting, wordt vrijgegeven aan D23 Gold-leden die kaartjes voor dit evenement kopen.

Zo ziet het programma er uit:

dinsdag 12 april:

 • Gasten inchecken – D23-leden ontvangen hun parktickets en een souvenir.
 • Time to Explore Disneyland Paris – Verken het park in Disneyland Paris, inclusief parktoegang, reservering en Priority Access voor 12 en 13 april 2023.
 • Lunch in een Disneyland Paris Restaurant – D23 Gold-leden kunnen profiteren van een heerlijke lunch in een Disneyland Paris-exclusief tafelrestaurant.
 • Galadiner in het Convention Center van Disney’s Hotel New York: The Art of Marvel gevolgd door Disney D-Light en Disney Dreams!
 • Gereserveerde bezichtiging in Disneyland Park – Na een magische avond die is ontworpen voor elke Disney-fan in hart en nieren, ga je terug naar het park voor een gereserveerde bezichtiging en bereid je voor om versteld te staan van de gloednieuwe magische show met spectaculaire drone-lichtchoreografie die de lucht boven Doornroosje verlicht Kasteel als bij toverslag, gevolgd door de première van de spectaculaire Disney Dreams! nachtelijk spektakel, dat vanaf 12 april terugkeert naar het park. Het is de perfecte manier om een 30-jarig jubileumdag af te sluiten!

woensdag 13 april:

 • Tijd om het Walt Disney Studios Park te verkennen – Verken het park in Disneyland Parijs, inclusief parktoegang, reservering en Premiere Access gedurende beide dagen.
 • Lunch in een Walt Disney Studios Restaurant – D23 Gold-leden kunnen profiteren van een heerlijke lunch in het Walt Disney Studios Park.
 • Rondleiding door Avengers Campus met Walt Disney Imagineering – Verken het gloednieuwe land en leer over het verhaal en de details, groot en klein, rechtstreeks van de getalenteerde Imagineers achter Avengers Campus in Walt Disney Studios Park.
 • Avengers: Power the Night Gereserveerd kijken – Geniet van het kijken naar deze baanbrekende nachtelijke droneshow. Deze gloednieuwe show viert de superhelden van het Marvel-universum, waarbij muziek, licht, pyrotechnische effecten, videoprojecties en tot wel 500 drones worden gecombineerd om een adembenemende reeks iconen te vormen die de krachten van legendarische superhelden vertegenwoordigen. waaronder Captain America, Captain Marvel, Scarlet Witch, en voor het eerst in Disneyland Parijs, Shang-Chi!
 • Walk-through Experience in Ratatouille: The Adventure with Walt Disney Imagineering – Voltooi je epische avontuur en loop door de originele Ratatouille-attractie nadat het park is gesloten, met een exclusieve gehoste tour van Walt Disney Imagineering.
 • Nog meer verrassingen!

Naast dit programma kunnen gasten van D23 profiteren van een speciaal tarief om te verblijven in Disney’s Newport Bay Club, Disney’s Sequoia Lodge of Disney’s Hotel Cheyenne.

Natuurlijk is dit evenement ook een uitgesproken kans om je te vergrijpen aan een van de vele speciale 30th Anniversary snacks.

Andere D23 evenementen in Europa

Om Disney100 te vieren – een jubileum van wereldwijde proporties – gaat D23: The Official Disney Fan Club in april 2023 ook naar Engeland en Duitsland.

Van 7 tot 10 april zal D23 verslag doen van het Star Wars Celebration Europe 2023-evenement in Londen, met al het intergalactische plezier en updates uit de hele melkweg. D23-leden kunnen ook een exclusieve vertoning bekijken op zaterdag 8 april.

Later in april worden D23-leden uitgenodigd om nog meer Disney spektakel in Duitsland te ervaren met een speciale preview van Disney100: The Exhibition tijdens de Europese première in de Kleine Olympiahalle in München. Disney100: The Exhibition nodigt gasten uit om in hun favoriete verhalen te stappen met behulp van innovatie en meeslepende technologie in tien galerijen in de tentoonstelling van 15.000 vierkante meter. The Walt Disney Archives opent zijn schatkamer met honderden buitengewone objecten, waaronder Disney’s “kroonjuwelen” – meer dan 250 zelden geziene originele kunstwerken en artefacten, kostuums en rekwisieten en andere memorabilia. 

Dat ziet er fantastisch uit, D23! Ik was hier heel graag bij geweest om alles mee te mogen maken en de 30e verjaardag van Disneyland Parijs alsnog te vieren. Wie weet komt er in de toekomst nog een ander leuk event. 

Ben jij D23 lid of ben je van plan om lid te worden van deze Official Disney Fan Club? Heb je dan ook weleens speciale events voor leden bezocht? Laat het me weten in de reacties hieronder!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *