De Disney100 The Eras Collection: mijn favoriet!

Disney100-The-Eras-Collection-merchandise-kopen-

De Disney100 Celebration ging officieel van start in het Disneyland Resort op 27 januari en die dag markeert ook de lancering van een nieuwe merchandise collectie op shopDisney. Al eerder schreef ik over de schitterende en meer chique Disney100 Platinum Celebration Collection die je tegemoet glinstert in zilver en paarstinten. Nu is het de beurt aan de volgende collectie om te shinen: de Disney100 The Eras Collection waarin de vorming van de Walt Disney Studios gevierd wordt. En man, wat is dit een fantastische collectie in een toffe retro look! Als ik alle items zo zie, wil ik ze allemaal in mijn huis hebben staan. Laten we hem eens van dichtbij bekijken!

Over de Disney100 The Eras Collection

Terwijl Disney zijn Disney100-viering reeds heeft afgetrapt, gecentreerd in het Disneyland Resort, heeft shopDisney een nieuwe Disney100 The Eras Collection uitgebracht. Dit is een collectie die het verleden, het heden en de toekomst van Disney viert. Dit is een driedelige serie die werd gelanceerd met Disney100. 

Er zijn veel ongelooflijke dingen te vinden in deze collectie, waaronder nostalgische hits van kleding tot accessoires, woonaccessoires en meer. Het was meteen een hit bij fans toen het werd uitgebracht. Er zijn enkele leuke dingen, waaronder het Mickey Mouse Walt Disney Studios Pullover Sweatshirt voor dames, de Walt Disney Studios Water Tower Lamp en ook de Mickey Mouse Walt Disney Studios Tote. 

Dit is de eerste van de driedelige Disney100 The Eras Collection-serie. Laten we eens wat van de geweldige items bekijken! Een aantal van de items zijn te bestellen bij shopDisney.eu, deze prijzen zijn hieronder ook in euro’s weergeven. Sommige items zijn (nog) alleen verkrijgbaar bij shopDisney.com (shipt alleen niet naar Nederland dus zorg voor een tussenpersoon voor verzending zoals Planet Express), deze prijzen zijn in dollars weergegeven.

Zoals je hierboven ziet zitten er echt fantastische items in deze collectie, welke voor de verzamelaar een feestje moet zijn om te shoppen. Ik ben in het bijzonder fan van de Walt Disney Studios Water Tower Disney100 Eras Lamp (€85)  de Mickey Mouse Boots Bookends boekenstandaard ($59,99). Maar ook het Walt Disney’s Disneyland Light-Up and Sound Living Magic Disney100 Eras Sketchbook Hanging Ornament (€30 en een mond vol) is erg mooi. Er zitten nog meer ornamenten in deze collecite, dus als je je Disney kerstboom een retro tintje wilt geven moet je echt even kijken. De retro sokken hebben echt de ouderwetse cartoons van Mickey, Donald en Goofy. Laten we nog meer items uit deze toffe collectie bekijken!

Er zitten echt wel unieke items in deze collectie ten opzichte van andere collecties. Zo zien we een Mickey Mouse ”Mousecar” Phone Holder ($49,99); een telefoonhouder waarbij de oren van Mickey plat naar achteren zitten. En in plaats van een Loungefly tas (die zat natuurlijk ook al in de Platinum Celebration Collection) zien we nu een Mickey Mouse Walt Disney Studios Tote ($39,99). Het pennenbakje en het vergrootglas zijn ook items om verliefd op te worden. En een baret zien we ook niet vaak in de Disney merchandise lijnen, dus het is leuk dat ze met deze collectie een hoop variatie erin gooien. Laten we nog wat laatste items bekijken, want ik kan maar geen genoeg krijgen van deze collectie!

Ook hier zitten weer fantastische items tussen, zoals de typemachine die ook als kaartjeshouder of memopad houder te gebruiken is. Maar ook de pin zal bij vele verzamelaars geliefd zijn. Als je een mooi decoratie item voor in huis zoekt, dan kan je de Mickey Mouse and Friends Throw Pillow ($49,99) bestellen. En zo zijn er nog veel meer mooie merchandise items in deze favoriete Disney collectie van mij tot dusver! 

De Disney100 Platinum Celebration collectie en deze The Eras Collection is niet alleen te vinden op shopDisney, maar ook in de parken! Als dat nog niet genoeg is, heeft Disney ook aanvullende collecties onthuld die later in 2023 worden uitgeracht, zoals:

  • Disney100 Oswald Collection geïnspireerd op Walt Disney’s vroegste creaties, Oswald the Lucky Rabbit
    Disney100 Decades Collection viert verschillende klassieke verhalen uit de geschiedenis van het bedrijf, waaronder Sneeuwwitje (1930), Pinocchio (1940) en talloze andere.

Wat vind jij van deze collectie ter ere van 100-jarig bestaan van Disney? Heb je iets gezien wat je graag aan zou willen schaffen? Laat het me weten in de reacties hieronder!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *