Disney 100 In Concert komt in december naar Nederland

Disney-100-In-Concert-

Dit nieuws is al een tijdje bekend, maar zeker alsnog een bericht waardig. Voor wie het niet nog niet weet, het muziekspektakel Disney 100 In Concert komt na in diverse landen gespeeld te hebben nu ook naar Nederland! Op 27 en 28 december zal de show te zien zijn in de Ziggo Dome in Amsterdam. Hou jij van Disney muziek? Lees dan meer over dit unieke muziek event!

Bekijk vast de trailer voor een impressie:

Disney 100 In Concert

Disney 100 In Concert is een multimedia-ervaring met legendarische filmscènes op een gigantisch scherm, terwijl de magische muzikale momenten tot leven worden gebracht door een symfonieorkest.

De shows bevatten de beste nummers uit films als The Lion King,  Aladdin, Frozen, Beauty and the Beast, Mary Poppins, Encanto en meer; evenals hoogtepunten uit de werelden van Pixar, Star Wars en Marvel.

Sinds de oprichting in 1923 worden tijdens dit event de verhalen van The Walt Disney Company verteld met op de achtergrond de bekroonde melodieën en liedjes van Disneyfilms. Of het nu onder water is of op volle zee, in de uitgestrektheid van het universum of gewoon in een kinderkamer: de soundtracks van Disney’s verhalen raken harten en ontroeren mensen van alle generaties.

Gastoptredens

Tijdens de show zullen er gastoptredens te zien zijn van bekende Nederlandse artiesten die de Disney nummers zullen vertolken. Namen die inmiddels bekendgemaakt zijn, zijn Willemijn Verkaik, Stanley Burleson, Vajen van den Bosch en April Darby. Het symfonieorkest staat onder leiding van Maurice Luttikhuis.

Data & tickets

Wees er snel bij als je tickets wilt kopen voor dit event, want de verkoop gaat hard en er is zelfs al een extra show toegevoegd. De showtijden zijn (op het moment van publicatie) als vogt:

  • 27 december 2023 – 19:30 uur
  • 28 december 2023 – 12:00 uur – UITVERKOCHT
  • 28 december 2023 – 15:30 uur
  • 28 december 2023 – 19:30 uur

De ticketprijzen variëren tussen €42,00 en €66,00.

Je kan de tickets online bestellen via de Disney 100 In Concert website.

Ben jij van plan Disney 100 In Concert te bezoeken? Drop een comment!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *