Disney Fairy Tale Weddings Collection: jurken om bij weg te dromen

Assepoester-trouwjurk-Disney-

Als vrouw, jurkendrager, dromer en Disneyfan kan ik natuurlijk niet anders dan houden van de Disney-geïnspireerde trouwjurken van Disney’s Fairy Tale Weddings & Honeymoons. Stel je voor…trouwen in een Disney trouwjurk! Als je net zo bent als ik, dan is de nieuwe collectie van het bedrijf, de 2023 Disney Fairy Tale Weddings Collection iets om te bekijken. De collectie werd in februari 2023 gelanceerd met een magische live modeshow in Disneyland Resort, waar kijkers een voorproefje kegen van de magische nieuwe ontwerpen.

De Disney Fairy Tale Weddings Collection voor 2023 werd op spectaculaire wijze onthuld met een live modeshow met contentmakers als Karlie Place, Toni Bravo, Courtney Quinn, Allison Bickerstaff en Janette Ok. Deze collectie, die tot stand is gekomen met Allure Bridal, bevat 21 gloednieuwe trouwjurken. Elk is geïnspireerd door een andere Disney-prinses, met jurken die de stijl, verhalen en geest van Ariel, Aurora, Belle, Assepoester, Jasmine, Pocahontas, Rapunzel, Sneeuwwitje en Tiana ademen. Als je tijdens de show de perfecte trouwjurk ziet, kun je plannen maken om te winkelen en hem in het echt te passen (je moet dan wel naar de VS afreizen).

Maar laat ik het voor nu houden bij kijken en wegzwijmelen bij deze 14 schitterende jurken uit de 2023 Disney Fairy Tale Weddings Collection.

Als je een nóg luxere, dromerige trouwjurk wilt, is er ook de 2023 Disney Fairy Tale Weddings Platinum Collection, betsaande uit deze 7 jurken:

Ook een buidsmeisjescollectie

Alsof de glinsterende, prachtige nieuwe collectie Disney-geïnspireerde trouwjurken niet genoeg was, deelde Disney’s Fairy Tale Weddings & Honeymoons ook groot nieuws over gebeurtenissen die gepland waren voor 2023 tijdens de modeshow. Zo komt er voor het eerst een nieuwe bruidsmeisjescollectie aan, met jurken die perfect passen bij de op prinsessen geïnspireerde creaties die beschikbaar zijn voor bruiden.

Tijdens de modeshow konden kijkers voor het eerst een glimp opvangen van een van de nieuwe bruidsmeisjesjurken in deze collectie, een op Aurora geïnspireerde jurk in het iconische roze en blauwe kleurenpalet. In totaal zal de Disney Fairy Tale Weddings Collection voor bruidsmeisjes negen verschillende jurken bevatten. En elk wordt ontworpen met inspiratie uit de persoonlijkheden, essentie en verhalen van Disney Princess-personages. En natuurlijk zie je subtiele designelementen die bij elke bruidsjurk passen!

Deze nieuwe bruidsmeisjeslijn zal beschikbaar zijn in het najaar van 2023. Het zal de allereerste langverwachte uitbreiding zijn buiten de bruidskleding voor Disney’s Fairy Tale Weddings.

Een nieuwe paardenkoets voor trouwerijen in Disney parken

Als er een symbool is van Disney’s Fairy Tale Weddings & Honeymoons, dan is het wel de iconische paardenkoets. Bruiden kunnen in de koets op hun trouwlocatie aankomen, net zoals Assepoester op het bal arriveerde. En dit jaar krijgt Disneyland Resort een gloednieuwe koets!

Disney’s Fairy Tale Weddings heeft het ontwerp onthuld van de nieuwe paardenkoets die vanaf het najaar van 2023 beschikbaar zal zijn voor bruiloften in Disneyland Resort. Deze nieuwe koets is rechtstreeks geïnspireerd op het liefdesverhaal van Assepoester, met handgemaakte platina en gouden details en een pompoen baldakijn. Deze nieuwe koets geeft koppels drie rijtuigen om uit te kiezen, waaronder de Assepoester-koets in Walt Disney World Resort in Florida en de Disney Fairy Tale Carriage in Disneyland Resort.

Meer dan 100 trouwlocaties om uit te kiezen

Ter ere van de grote Disney100-viering die in 2023 plaatsvindt, zal Disney’s Fairy Tale Weddings op zijn eigen speciale manier deelnemen aan het plezier en deze historische verjaardag van The Walt Disney Company eren. Disney’s Fairy Tale Weddings toont meer dan 100 verschillende trouwlocaties die beschikbaar zijn voor koppels op Disney-bestemmingen over de hele wereld.

Van de meest iconische kastelen van Disney tot intieme binnenplaatsen tot aan het strand, je kunt @DisneyWeddings op Instagram volgen om alle ongelooflijke mogelijkheden op het gebied van trouwlocaties nader te bekijken.

Bezoek DisneyWeddings.com voor meer informatie over de schitterende Disney trouwjurken, de trouwlocaties, het plannen van je eigen Disney-bruiloft of huwelijksreis en meer.

Als je niet live had afgestemd, kun je nog steeds alle prachtige bruidsontwerpen zien terwijl ze in première gaan voor Disneyland’s Kasteel van Doornroosje hieronder:

Wat vind jij van de schitterende 2023 Disney Fairy Tale Weddings Collection? Zit er een favoriete jurk bij waarin je zelf zou willen trouwen of zou je zelf het thema Disney op je trouwdag terug willen laten keren? Laat het me weten in de reacties hieronder!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *