Disney Halloween musthaves voor een gezellige en griezelige crib

Disney-Halloween-Merchandise

Disney heeft weer volop leuke Halloween items in hun webshop ShopDisney. Natuurlijk zijn er items geïnspireerd op de attractie Haunted Mansion, maar ook van de Disneyfilms Hocus Pocus en Nightmare Before Christmas kan je van alles vinden. En dan is er nog de Halloween merchandise van de main characters. In dit artikel licht ik een aantal van mijn favorieten uit.

Laten we eerst kijken naar een van mijn favoriete collecties, de Haunted Mansion collectie waar vooral Madame Leota dit jaar goed in is vertegenwoordigd met een aantal schitterende Halloween items!

De Madame Leota Deurmat van The Haunted Mansion (€40) brengt je huis vanaf buiten de voordeur  al in de Halloween sfeer. En hoe fantastisch is de Madame Leota Loungefly tas (€90) in de prachtige kleuren van Haunted Mansion en omlijst in haar kristallen bol op de voorkant? Een van mijn favoriete items is de Madame Leota Book Box (€40), een opbergdoos is de vorm van een boek met de grafsteen van het spookachtige medium uit de attractie.

De Haunted Mansion Scented Candle (€35) belooft met zijn geurkaars in de griezelige vorm van een grafkist een moderne huisgeur in je woning achter te laten. De Haunted Mansion ‘Eyes’ oortjes (€32) zien er dit jaar weer spooktaculair uit en zijn perfect om te dragen tijdens je Disneyland bezoek tijdens Halloween. En voor de pin-verzamelaar is er de Haunted Mansion Limited Release Mini Jumbo Pin (€20) met een portretcollage van de geesten uit de ride. 

Bovenstaand kussen vind ik ook een origineel decoratie item voor in huis en ik zou hem graag op mijn bank zien liggen: dit Haunted Mansion kussen van het angstaanjagende gezelschap die je ziet op de schilderiijen wanneer je in de attractie stapt en in de lift naar beneden zakt.

De Haunted Mansion ‘Bride’ Limited Edition Doll (€140) van Constance Hatchaway, beter bekend als The Black Widow Bride, is een heel griezelig speciaal onderdeel van je verzameling.

Laten we nu kijken naar wat mooie Halloween merch van Disney Halloween films en main characters als Mickey Mouse.

De Hocus Pocus kleurveranderende mok (€22) is voor koffie- of theedrinkers een mooie aanwinst. De mok in ketelstijl, compleet met bijpassende lepel, is voorzien van de opschriften ‘Disney Hocus Pocus’ en ‘Trouble is Brewing’ die opkomen wanneer je er een hete drank in schenkt. Nog een favoriet van mij: deze Mickey and Friends Halloween keukendoek (€20). Het Jack Skellington lichtgevend beeldje (€160) is een eyecatcher op elke dressoir kast wanneer je je huis een Disney Halloween vibe wilt geven.

De Goofy and Max Limited Release Halloween Pin (€14) vind ik ook ontzettend leuk. De bovenkant van de pompoen kan je bewegen waardoor Max zich er echt in kan verstoppen! Het Lock-, Shock- en Barrel-kussen (€35) is perfect als decoratie als je van The Nightmare Before Christmas houdt. En als je een leuke Disney Halloween aftelkalender (€55) zoekt, dan is deze van Mickey en Minnie toch wel heel schattig. Het ontwerp heeft een een draaiend wiel waarmee je kan aftellen.

Als je trick-or-treaters langs de deur krijgt is deze Mickey Mouse Pumpkin Halloween Sweet Bowl (€40) voor je snoepgoed natuurlijk een schitterende musthave!

Spirit jersey’s zijn altijd erg populair. Wat vind je van deze The Nightmare Before Christmas Spirit Jersey For Adults (€82)?

Disney heeft dit jaar weer een schitterende Halloween collectie uitgeracht, en er is nog veel meer te bewonderen in hun webshop ShopDisney. Vooral de Haunted Mansion lijn vind ik erg geslaagd en met name het kussen van het ‘angstaanjagende gezelschap’ van de schilderijen van de attractie vind ik erg mooi. Heb jij favoriete items er tussen zien staan? Laat het me weten in de comments!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *