Disney On Ice komt in februari 2023 naar België

disney-on-ice-belgie-2023

Als er een show is waar ik elk jaar graag naartoe ga is het Disney On Ice. Ik hou van Disney en ik hou van kunstschaatsen. Deze show biedt eigenlijk een beetje the best of both worlds. Helaas is Disney On Ice in Nederland al een aantal jaar niet meer geweest. Normaal gesproken is de show eind december rond de kerstdagen en oud en nieuw in de Ahoy Rotterdam te zien. Ook in 2022 lijkt het erop dat we hier niet op hoeven te rekenen. Gelukkig is er nog wel een andere mogelijkheid om de show te bezoeken; namelijk in 2023 in Antwerpen, België.

Disney on Ice in de Lotto Arena, Antwerpen

Als je net zo’n fan bent van Disney On Ice als ik, vind je het misschien de moeite waard om een stukje te reizen en hem in België te bezoeken. Ik heb hem zelf in 2022 ook daar bezocht en het was fantastisch. Veel van de stemmen zijn hetzelfde als de Nederlandse versie, dus soms merk je niet eens dat je in Antwerpen zit. Een tip is wel om op tijd te komen als je met de auto komt. Mijn vriend en ik moesten een heel stuk verderop bij een parkeerplaats parkeren wat zeker nog 20 minuten lopen was. Ik maak er dan ook graag een weekendje weg van en bewaar Disney On Ice voor de zondagmiddag. 

Data en tijden:

  • WO 22.02.2023 om 14.30 uur
  • VR 24.02.2023 om 14.30 uur
  • ZA 25.02.2023 om 10.30 uur, 14.30 uur en 18.30 uur
  • ZO 26.02.2023 om 10.30 en 14.30 uur

Je kan via de Lotto Arena website tickets bestellen vanaf €34,00.

Over het thema: Durf te dromen

Elk jaar krijgt de show net even een andere draai en wordt er een thema een geplakt. In 2023 zal het thema ‘Durf Te Dromen’ zijn. Dit zegt Disney On Ice over het thema:

“Magische betoveringen, dat is Disney On Ice presenteert ‘Durf te Dromen’! Voor de eerste keer ooit zal Coco te bewonderen zijn op het ijs van de Lotto Arena. Miguel wil muzikant worden. Reis met hem mee door het Land van de Doden om zijn familiegeschiedenis te ontsluieren. Breng met Vaiana en Maui onbevreesd het gestolen hart van Te Fiti terug. Disneyprinsessen Anna en Elsa redden hun koninkrijk en tonen wat je met moed, vastberadenheid en een goed hart allemaal voor elkaar krijgt. Beleef samen een magisch moment vol met adembenemende schaatskunsten en al je favoriete Disney songs en sprookjes, tijdens Disney On Ice!”

Dat klinkt weer veelbelovend en ik kijk er enorm naar uit om voor het eerst Coco op het ijs te zien. Ik zie al voor me hoe die Mexicaanse decors en de vrolijke muziek hier een heel spektakel van maken. Ja, Disney On Ice, ik ben er zeker weer bij!

Ben jij ook van plan om Disney On Ice te bezoeken in België? Laat het me weten in de reacties hieronder.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *