Disney’s Magische Kookboek bij Albert Heijn

DisneyKookboek-bij-Albert-Heijn

Albert Heijn pakt groots uit dit jaar om het 100-jarig jubileum te vieren van Disney: je kan namelijk een prachtig Disney kookboek voor €1,99 halen en stickers sparen die je bij elke 10 euro aan boodschappen ontvangt. In het zogeheten ‘Magische Kookboek’ kan je allerlei Disney personages verzamelen uit de rijke Disney geschiedenis, je kan de heerlijke Disney-recepten uitproberen en je maakt kans op een van de 1001 gouden tickets, waar mooie Disney prijzen aan zitten verbonden. In dit artikel vertel ik meer over deze leuke actie van Albert Heijn.

Disney magie in de keuken

Het Magische Kookboek staat vol recepten geïnspireerd op Disney-films: eet ijs met Elsa uit Frozen, serveer heerlijke snacks met de Lion King of kook een maaltijd in de vorm van Mickey Mouse. Kinderen worden aangemoedigd om samen met hun ouders te koken op basis van hun favoriete Disney-personages. Albert Heijn combineert de verbindende kracht van koken met de verbeeldingskracht van Disney. Extra leuk is natuurlijk het sparen van de Disney-stickers (en er zullen ook een aantal Disney tattoo’s bij zitten!) die je in het boek kan plakken.

Hier zij je een voorbeeld van het soort stickers wat je kan verwachten:

Win prijzen met het gouden ticket

Bij de stickers zullen ook 1001 gouden tickets verstopt zitten. Weet jij er een te vinden? Dan win je een mooie Disney prijs! Met de code kan de klant online zien welke hoofdprijs er gewonnen is, waarbij de hoofdprijs een verblijf van vier nachten in Disneyland Parijs is. Dat klinkt niet verkeerd, Albert Heijn!

Bekijk hier de commercial voor Disney’s Magische Kookboek:

Deze Albert Heijn Disney-campagne loopt van maandag 11 september tot vrijdag 1 oktober.  Ben jij van plan Disney’s Magische Kookboek te halen en de stickers te sparen?

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *