Gratis Donald Duck boekenlegger bij de folders

gratis-disney-donald-duck-boekenlegger

Ik vind het altijd wel leuk om foldertjes te kijken en ik was deze week verrast. Ik spotte een leuke actie van de Donald Duck, bestaande uit een folder voor een jaar lang Donald Duck met daarin een Donald boekenlegger verstopt. En mocht ik nou net ook een boekenlezer zijn. Maar of je hem nu wilt gebruiken voor je Donald Duckjes of voor een boek, deze boekenlegger wil je als Disneyfan toch bewaren?

Over de Donald Duck actie

Om nog even stil te staan bij de actie zelf: het gaat om een jaar lang Donald Duck waar je je op kan abonneren voor €2,75 per week. Gemiddeld kost een Dunald Duck €3,45, dus dit scheelt zeker geld. Daarnaast krijg je een Donald Duck Winterboek cadeau. Je kan de actie op de Donald Duck website nog eens bekijken, mocht je hier interesse in hebben. 

Lang en breed hier over doorpraten hoeft niet, maar een vermelding van deze Donald boekenlegger vond ik wel leuk. Mocht je thuis folders ontvangen, dan ligt ie namelijk ook bij jou gratis in de brievenbus. Leuk gedaan, Disney.

Heeft de boekenlegger jou getriggerd om een abonnement te nemen op de Donald Duck, of heb je die misschien al? Laat het me weten in de comments hieronder.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *