Maak Disney kerstfoto’s bij WONDR Experience

WONDR-Experience-Disney-Christmas-room-

Als je fan bent van Disney en je wilt een keer mooie kerstfoto’s maken in Disney thema, dan is het een leuk idee om naar de WONDR Experience in Amsterdam te komen. Tot 9 januari kan je hier naartoe om in de speciale Disney Christmas Room een paar mooie foto’s te schieten van jezelf of met je partner of vrienden en familie. Het is natuurlijk ook een leuk idee om van je foto’s kerstkaarten af te laten drukken en te versturen. Ik was uitgenodigd om samen met Ricardo deze Disney kerstkamer te bekijken. Bekijk hieronder onze foto’s voor een impressie.

Wat is de WONDR Experience?

De WONDR Experience bestaat uit 15 interactieve ruimtes waar je speelvolle wijze  spectaculaire foto’s kan maken. Er zijn diverse experiences die je kan boeken, waaronder deze WONDR Experience (€24,50 per persoon), maar er is ook een WONDR Kids Time Experience voor gezinnen met kinderen, een Roller Dreams Experience waar je kan rolschaatsen als in de jaren ’80 en in de zomer is er een Pink Beach Experience. Een aantal ruimtes van de WONDR Experience zijn nu helemaal sprankelend, glitterend en feestelijk versierd in kerstsfeer. Een van de ruimtes is de Disney Christmas Room. Voor deze ruimte heeft WONDR samengewerkt met Disney en Disneyland Parijs, dus je kan je voorstellen dat je niet weet waar je moet beginnen met kijken. Er zijn zoveel leuke plekken met accessoires waar je mee kan poseren!

De Disney Christmas Room

Je hoeft niet bang te zijn dat je Disney kerstfoto’s bij WONDR niet Instagram-waardig genoeg zijn. De kamer is zodanig gedecoreerd dat het al genoeg spektakel op zich biedt. De kleuren zijn natuurlijk bont en helemaal afgestemd op kerst met veel rood en wit, het groen van de kerstbomen en paarse accenten, net zoals het 30-jarig jubileum van Disneyland Parijs ook veel paarse kleuren heeft.

De kamer heeft veel opties om leuke foto’s te creëren. Je kan Mickey oren uit een bak pakken om je shot extra Disney-vibes mee te geven. Handig, dan hoef je ze niet zelf mee te nemen. De ingepakte cadeaus mag je pakken om mee op de foto te gaan. Ook is er een Mickey beeld in de kamer om mee te shooten, een openhaard met kerstsokken en een spiegel met de tekst ‘From Our Fam To Yours’, wat natuurlijk perfect is voor als je een Disney kerstkaart wilt laten afdrukken. Er hangt ook een ouderwetse Disney telefoon aan de muur. Als je op de 5 drukt krijg je Mickey aan de lijn die een kerstliedje voor je zingt.

Er is aan de andere kant van de kamer ook een bureau met daarachter een soort raam net daarin een canvas met het Disneyland kasteel en het 30-jarig jubileum logo. Een leuk idee, alsof je in je eigen Disney kantoor plaatsneemt met uitzicht op het kasteel. Op de tafel liggen Mickey kerstkaarten die je mee mag nemen. Je kan er ook ter plekke een schrijven en voor Santa in de brievenbus gooien die naast het bureau staat.

Hoe het exact werkt

Het idee van de WONDR Experience is dat je een route loopt van begin tot eind door de 15 ruimtes heen. Je spullen kan je bij aankomst in een gratis kluisje leggen, daarna begin je aan de route door de ruimtes. Je hebt per ruimte even de tijd om wat foto’s te nemen. In sommige ruimtes is er een gastvrouw/heer aanwezig die je kan helpen met het schieten van een leuke foto of die suggesties doen om je foto nog leuker te maken. De bedoeling is dat als je eenmaal door een ruimte ben geweest, je er niet meer terugkomt. Houd hier dus rekening mee! Zorg ook dat je een telefoon met een goede camera of een fototoestel meeneemt. Je wilt natuurlijk wel mooie foto’s hebben. De andere ruimtes hadden onder andere een zwembad van spekjes, een ballenbak, een springkussen, een soort arcade ruimte en een eenhoorn. Soms was er in een ruimte een fotoapparaat waarbij je je QR code kon scannen die voor jou een foto maakte op een extra leuke plek. Deze foto’s krijg je binnen twee uur na afloop toegemaild (zonder watermerk, dit zit bij de prijs in).

Er zijn nog zoveel meer foto’s die ik met jullie kan delen van deze ervaring, maar ik zou zeggen ga er heen rond de kerstperiode en ondek het zelf. Met de WONDR Experience heb je geheid tientallen mooie nieuwe foto’s in je bezit van jezelf of samen met je gezelschap én ben je een unieke ervaring rijker. Dat je als Disneyfan ook nog mooie kerstfoto’s kan maken als aandenken voor vele jaren is een groot pluspunt. 

Ben jij van plan om de WONDR Experience een keer te boeken? Laat het me weten in de reacties hieronder!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *