Minecraft speler herschept de Pandora wereld van Avatar

avatar-minecraft-

Een fantasierijke Minecraft speler heeft de Pandora wereld uit de Avatar filmreeks van James Cameron in de game gebouwd. Dankzij de sandbox-aard van Minecraft kunnen spelers bijna alles creëren: van realistische vulkanen tot reusachtige standbeelden. Honderden creaties zijn tot nu toe op het internet opgedoken, waardoor fans onder de indruk zijn van hun inspirerende ontwerpen. Volgens sommigen is deze Avatar creatie de beste Minecraft-builds in lange tijd die de juiste hoeveelheid liefde verdient. Daarom laat ik jullie hier deze prachtige creaties zien.

De wondere wereld van Avatar

Een Minecraft speler, die illyrioo op Reddit heet, bouwde de Pandora wereld die in 2008 in de Avatar- film van James Cameron werd geïntroduceerd. Er werden screenshots geplaatst van de fictieve wereld met gigantische rotsblokken, drijvende eilanden, watervallen en verschillende soorten planten. Afgezien van de bloemenrijke leefomgeving, zijn buiten de wereld slechts wolken en oceanen die sommige mensen herinneren aan de commentaren van de aanstaande Avatar: Frontiers of Pandora. Volgens de originele poster heeft deze overlevingsvriendelijke omgeving grotten, woestijnbomen en bronnen die het nog aantrekkelijker maken.

Mensen hadden bovenden klachten over de Avatar- films en hun verhalen zijn eenvoudig en licht van plot. Beide films worden echter gevierd vanwege hun adembenemende beelden en esthetiek. De wereld van Pandora is adembenemend om naar te kijken. De Minecraft gemeenschap heeft kennis genomen van de Reddit-post, en sommigen geven toe dat dit een van de coolste aangepaste kaarten is die ze in lange tijd hebben gezien.

Replica’s van beroemde bouwwerken

In Minecraft kunnen spelers hun fantasie de vrije loop laten en de grenzen van in-game tools verleggen om verschillende bouwwerken te maken, zoals de replica van het Franse Louvre en het kasteel van Hogwarts uit de Harry Potter– films. Minecraft-spelers bouwen vaak indrukwekkende structuren. Van prachtige herenhuizen tot epische steden, bijna alles is mogelijk binnen het spel. Het enige dat nodig is, is een creatieve en bekwame bouwer met een goed idee. 

Vaak komt de inspiratie uit een andere vorm van media. Recreatie is een belangrijk onderdeel van het spel en levert vaak de beste resultaten op. Onlangs bouwde een toegewijde Minecraft- speler de iconische Astral Clocktower uit de wereld van Bloodborne, terwijl een andere een kersenbloesemschrijn maakte op basis van Japanse architectuur. Deze verbijsterende structuren illustreren hoe de Minecraft- community creatief kan zijn met in-game tools en texture packs.

Minecraft is een van de beste sandbox-games en heeft de afgelopen jaren een enorm spelersbestand opgebouwd. Het geeft spelers de ultieme vrijheid om de enorme open wereld te verkennen en te creëren wat ze maar willen. Degenen die de grenzen van de bouwmechanica van het spel willen verleggen, kunnen overschakelen naar de creatieve modus, waar ze zich geen zorgen hoeven te maken over beperkte middelen. Hiermee kunnen spelers vliegen, alle blokken met één klik vernietigen en monsters spawnen wanneer ze maar willen. De creatieve modus van Minecraft heeft geleid tot de opkomst van veel gebouwen, zoals de replica van de Eiffeltoren, een Covenant-kruiser en een honkbalstadion.

Een van de beste Minecraft-builds ooit

De wereld van Avatar is zo meeslepend, wat een belangrijke reden is waarom de films zo populair zijn. Het is een factor waarom dit bericht zoveel aandacht heeft gekregen in de subreddit. De gemeenschap is geboeid door deze epische recreatie en laat veel liefde en positieve reacties achter. Sommigen geloven zelfs dat het een van de beste Minecraft-builds in lange tijd is en de juiste hoeveelheid liefde verdient.

Ben jij bekend met Minecraft? Wat vind je van deze gecreëerde Avatar omgeving? Laat een reactie achter!

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *