Shop nu de Disney100 Platinum Celebration Collection

Disney100-Celebration-Collection-1-

Disney viert in 2023 het 100-jarig jubileum van The Walt Disney Company en het begint allemaal met de Disney100 Platinum Celebration Collection. De line-up van deze merch collectie omvat spirit-jerseys, Loungefly- en Dooney & Bourke-tassen, hoofdbanden met oren, hoodies, pluches en nog veel meer. Natuurlijk zal de merchandise volop in de Disney parken en in Disney winkels verkrijgbaar zijn. Staat een tripje naar Disney niet op de planning? Dan kan online shoppen natuurlijk ook. Een aantal van deze items kan je bij ShopDisney.eu bestellen, de Disney winkel die naar Nederland shipt. Maar helaas is niet de complete collectie hier verkrijgbaar, maar wel bij de Amerikaanse versie ShopDisney.com. Alleen moet je hier zorgen dat je je bestelling via een tussenpersoon naar Nederland laat versturen, (zelf heb ik altijd goede ervaringen met Planet Express, hier zijn wel extra kosten aan verbonden). Mocht je dus écht iets zien wat je graag wilt hebben, dan is er een mogelijkheid.

Waaruit bestaat de Disney100 Platinum Celebration Collection?

De Disney100 Platinum Celebration Collection heeft een glanzende, metallic stijl. Dit zie je bijvoorbeeld letterlijk terug in de Mickey en Minnie Mouse Oren (€35). De items in de collectie zijn voorzien van tinten paars en pastelkleuren, zoals de immer populaire Spirit Jerseys (vanaf €36). Ik hou ook van de Dooney & Bourke Tassen, hoewel de Loungefly Mini Backpack ($78) prima werkt als je niet bereid bent om $300 uit te geven. Bovendien past het perfect bij de oren. 

Zoals opgemerkt, zal het Disney100 Celebration feest doorgaan tot en met 2023, dus verwacht dat er naarmate de tijd verstrijkt meer merchandise in deze line-up zal verschijnen. Dat gezegd hebbende, wordt een snelle uitverkoop van veel van de items verwacht. Natuurlijk zijn er ook genoeg evenementen omtrent dit jubileum in de parken, waarover ik later nog een artikel zal plaatsen met details. Laten we nog een aantal items uit deze collectie bekijken!

Ik vind deze lijn schitterend vormgegeven en passend voor een 100-jarig jubileum, mede door de zachte pastel tinten en de glanzende zilveren details. Het is feestelijk en chique tegelijk en wat mij betreft geschikt voor iedereen, man, vrouw of kind. Disney is goed bezig met de blauw- en paarstinten. Voor het 50-jarig jubileum van Disney World in Orlando werd ook vooral blauw gebruikt en het 30-jarig jubileum in Disneyland Parijs schittert ook in paars. Leuk dat hier een lijn in wordt getrokken.

Welk item van de Disney100 Platinum Celebration Collection zou jij graag in je collectie willen hebben? Laat het me weten in de comments hieronder.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *