Together: a Pixar Musical Adventure, de nieuwe show in Disneyland

pixar-show-disneyland-paris

Al eerder schreef ik over het terugkerende spektakel van de Avengers: Power the Night droneshow in Disneyland Parijs, sinds 15 juli is er ook een gloednieuwe show te zien in het park, namelijk: Together: a Pixar Musical Adventure. Zoals de naam doet vermoeden viert deze musical de magie van Pixar en zijn iconische personages. In dit artikel vertel ik jullie er alles over.

De Pixar musical is exclusief voor het resort en zal dagelijks optreden in het Walt Disney Studios Park, waardoor het publiek wordt meegenomen naar de werelden van ‘Toy Story’, ‘Coco’, ‘Up’, ‘Monsters, Inc.’ en ‘Finding Nemo” met state-of-the-art technologie, creatieve verlichting, multi-zintuiglijke effecten en hedendaagse choreografie, allemaal begeleid door geliefde muziek en een originele partituur.

“We zijn blij om ‘Together: a Pixar Musical Adventure’ te onthullen, een innovatieve en meeslepende ervaring die de magie van Pixar’s meest iconische films tot leven brengt”, aldus Natacha Rafalski, CEO van Disneyland Parijs. “Deze nieuwe show illustreert perfect onze toewijding aan het leveren van entertainment van wereldklasse dat op zo’n unieke en krachtige manier verbinding maakt met de harten van onze gasten. Het toont ook het uitzonderlijke talent van onze Cast Members en creatieve teams die onvermoeibaar hebben gewerkt om deze boeiende ervaring aan onze gasten te bezorgen.”

Kijk vast mee naar een sneak peek van deze fantastische nieuwe show!

Het verhaal

De nieuwe muziekshow vertelt het verhaal van Charlie, een jongen die van muziek houdt en ervan droomt het orkest te dirigeren voor het eindejaarsgala van hun school, maar helaas de bladmuziek kwijtraakt de avond voor de grote show.

“Charlie raakt al hun bladmuziek kwijt, en het is aan hun vrienden – Jessie, Buzz Lightyear, Bo Peep en anderen – om op een missie te gaan om ze te vinden”, legt Arnaud Feredj uit, een van de co-showregisseurs. “Omdat alles mogelijk is in Disneyland Parijs, helpen de muzikanten het speelgoed op hun missie en nemen ze de gasten mee op een reis door verschillende Pixar-universums, van ‘Up’ met Carl en Russell, ‘Finding Nemo’ met Marlin en Dory, ‘Monsters’, Inc ‘ met Sulley en Mike Wazowski, en ‘Coco’ met Miguel.”

Volgens Feredi ondersteunen de effecten van de show de visuele en muzikale delen van de show. “In de wereld van ‘Finding Nemo’ zullen gasten verrast worden door een waterdruppeleffect dat gecorreleerd is met een visuele explosie, en verschillende odorama-effecten met een zeebries”, onthult hij. “Dit helpt om gasten onder te dompelen in dit iconische wateruniversum.”

Meer Pixar in Disneyland Parijs

“Together: A Pixar Musical Adventure” vormt een aanvulling op de populaire Pixar-thema-ervaringen die al in het resort aanwezig zijn, waaronder Cars Road Trip, Ratatouille: The Adventure en Crush’s Coaster, plus Toy Story Playland Boutique, Bistrot Chez Rémy, het aankomende Casa de Coco – Restaurante de Familia, en meer.

Gasten van Disneyland Paris Resort kunnen ook verblijven in twee hotels met Pixar-accenten: Disney Hotel Cheyenne, een hotel geïnspireerd op de filmset van Cowboy Town met ‘Toy Story’-personages, en Disney Hotel Santa Fe, een hotel in motelstijl aan Route 66 met gebouwen vertegenwoordigd door “Cars” -karakters.

Ik ben ontzettend benieuwd naar deze nieuwe Pixar show, wat er op het eerste oog uit ziet als een feestje om te bezoeken. De show duurt ongeveer 30 minuten en kan worden bekeken in Studio Theatre op Production Courtyard in het Walt Disney Studios Park. Na de opening op 15 juli zal de show doorgaan tot 6 november 2023, waarna er een geplande pauze zal plaatsvinden

Heb jij Together: a Pixar Musical Adventure gezien? Deel je ervaring in de comments!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *